Tirza

Hoi Claudia,
 
Enige tijd geleden heb je mij behandeld voor verschillende klachten. Zoals je weet was ik sceptisch over jouw manier van behandelen. “Eerst zien dan geloven”  dacht ik. (nuchtere Nederlander he)
Je behandelde mn benen, mn darmen en mn hoofdpijn. Al tijdens de 1e behandeling voelde ik wat gebeuren, mn handen gingen tintelen en ik kreeg het warm. De klachten verdwenen meer en meer gedurende de duur van de behandeling. Wonderbaarlijk vond en vind ik dat!. Blijkbaar is het toch mogelijk om klachten te behandelen op een manier die je niet kunt zien (zoals pillen) maar wel kunt voelen.
Mn structurele hoofdpijn is weg, mn benen doen minimaal zeer en mn darmen doen het prima, dus ik ben helemaal blij.
 
Je hebt me weken later laten zien hoe ik mezelf en mn kinderen kan behandelen toen ik met de jongste tegen een probleempje aan liep en zelfs dat werkt. Het werkt langzamer dan wat jij bij mij deed, maar het werkt wel. Mn jongste was alleen maar boos en onaardig tegen me. Ik heb hem een aantal keer behandeld toen hij voor de tv bij me op schoot zat, en mezelf ook,  en na een week werd hij rustiger en liever… geweldig!
 
Het behandelen is nog niet het eerste waar ik aan denk als ik ergens last van heb of tegen aan loop, dat moet nog een automatisme worden wat ik er in wil brengen.
 
Thanx voor alles.
 
Groet Tirza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *