Achtergrondinformatie

Mijn naam is Claudia Duineveld. Vanwege mijn hooikoorts en huisstofmijt allergieën kwam ik terecht bij therapeute Yolande van Rosmalen. Zij hielp mij met behulp van Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® van deze klachten af. Voor die tijd gebruikte ik dagelijks ontstekingsremmers en allergietabletten om de klachten te onderdrukken.
Samen met Linda Menkhorst heeft zij mij geleerd om Quantum-Touch® en Quantum-Allergy® toe te passen om mijzelf en anderen te helpen met hun klachten. Sinds maart 2012 ben ik gecertificeerd Quantum-Touch® therapeute en sinds 2016 officieel Quantum-Coach®

Zelfs mijn chronische knieklachten –die ik sinds mijn 11e jaar had en waardoor ik bij het traplopen altijd pijn had- zijn verdwenen. De belangrijkste oorzaak daarvan bleek een reactie op de trilling van water te zijn. En water dronk ik juist veel omdat ik dacht dat het gezond was. Voor mij bleek dat niet het geval te zijn. Inmiddels drink ik weer volop water zonder klachten te krijgen, maar ik heb daardoor wel geleerd dat wat voor de één gezond is, niet gezond voor de ander  hoeft te zijn. Iets is pas gezond als jouw lichaam er tegen kan!
Vanaf het moment dat ik geleerd had om te testen en te behandelen ben ik mijzelf, maar zeker ook mijn familie, vrienden, collega’s en kennissen dagelijks gaan behandelen. Elke keer verwonder ik mij weer over de geweldige resultaten via zo’n onwaarschijnlijk eenvoudige en snelle manier. Ik besloot mijn carrière bij Triodos Bank te beëindigen en mij volledig te richten op het behandelen van mensen met lichamelijke en emotionele  klachten via de eerder genoemde methoden.

In de loop der tijd kwam ik er achter dat ook voeding een belangrijke rol speelt bij de gezondheid. Ik besloot mij daarom verder te verdiepen in dit vakgebied en werd Gewichtsconsulent en Natuurvoedingsadviseur voor volwassenen en kinderen. Daarnaast heb ik de de masterclasses Neurotransmitters en NutriGenomics bij CellCare gevolgd. Via de verworven kennis over mijn DNA, neurotransmitters en spiertesten kwam ik er achter wat mijn lichaam nodig heeft of van uit balans raakte en na behandeling van mijzelf plus aanpassing van mijn voedingspatroon raakte ik blijvend 6 kilo kwijt en verdwenen tevens mijn darmklachten.

Met de kennis en ervaring die ik inmiddels heb, ben ik in staat om anderen te coachen om op hun ideale gewicht te komen en te blijven en/of via een aangepast voedingspatroon eventuele klachten aan te pakken.

Ik heb tot nu toe de meeste ervaring met:
– hooikoorts
– menstruatieklachten
– hoge bloeddruk
– rugklachten
– posttraumatische dystrofie
– huisstof(mijt) allergie
– vliegangst
– schouderklachten
– slaapstoornissen
– huidproblemen
– zee- en wagenziekte
– examenvrees
– afvallen en op gewicht blijven
– chronische jeuk
– darmklachten
– heimwee
Opleidingen:
Quantum-Touch® I
Quantum-Touch® II
Quantum-Allergy® I
– Quantum-Allergy® II
Quantum-Share®
– EHBO
– HBO Medische Basiskennis
– QTouch Dierenworkshop
Self Created Health®
– 2,5 jarige opleiding Handlijnkunde
– Gewichtsconsulent
– Natuurvoedingsadviseur
– Orthomoleculaire voeding voor kinderen
– Orthomoleculaire suppletie
Masterclass Neurotransmitters
Masterclass NutriGenomics