Koen

Via mijn ouders ben ik met Claudia en de Quantum-Touch methode in aanraking gekomen.

Reden hiervoor was het feit dat ik na een enkelbreuk, posttraumatische dystrofie heb opgelopen en hier maar niet vanaf kwam. Ondanks langdurige revalidatie bij o.a. de fysiotherapeut was er helaas weinig progressie merkbaar. Zaken waar ik erg last van bleef houden: dikke, gezwollen enkel, veel pijn, zeer stram gevoel met name vlak na het opstaan en het zeer beperkt kunnen buigen/kantelen van de enkel.

Gezien mijn van nature zeer actieve leefstijl en zeer energieke karakter heb ik deze betreffende periode dan ook als zeer naar ervaren. Ondanks mijn skeptische houding t.o.v. alles met een hoog ‘zweverigheid’-gehalte besloot ik toch de stap te wagen. Onder het mom baat het niet, schaad het niet.

Dit bleek met een onverwacht groot succes! Vanaf de dag erop werd ik wakker zonder pijn. Waar ik in eerste instantie in de veronderstelling was dat dit een eenmalige opleving was, bleef de pijn en overige symptomen verder uit. Een verademing, waar ik tijdens elke dag opstaan of partij tennis met veel dank en opluchting op terugkijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *